En amerikansk varulv i London (1981)


 • Just nu 4.65/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Betyg: 4.6 av 17 votes
Släck ljuset
Beskrivning
En amerikansk varulv i London (1981)

De två studenterna Jack och David är på vandringsresa genom den engelska landsbygden. Då det en natt är fullmåne attackeras de av en vargliknande varelse... Jack dör medan David blir svårt skadad. Han återhämtar sig på ett sjukhus, men får i sina drömmar besök av den avlidne Jack. Jack förklarar att det var en varulv som anföll de båda, och att David kommer att förvandlas till en sådan vid nästa fullmåne. Har fått en fristående uppföljare, "En amerikansk varulv i Paris".

Filmtitel: En amerikansk varulv i London (1981)

Kategori: Thriller

Taggar: David Naughton, Jenny Agutter, Griffin Dunne, John Woodvine, Lila Kaye, David Schofield, Brian Glover, Rik Mayall, Anne-Marie Davies, Frank Oz, Don McKillop, Paul Kember

Kommentarer Logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.
 1. mikaelmarkus1o
  0
  mikaelmarkus1o - 5 månader, 4 veckor sen:

  min pappa har filmen men mamma och pappa är skilda );

 2. samuel387
  0
  samuel387 - 6 månader, 3 veckor sen:

  Har filmen hemma :)

 3. mummujojo
  0
  mummujojo - 7 månader, 1 vecka sen:

  Riktigt härlig film! Mer komedi än skräck. Vet inte vad morfarl1 snackar om, det är några av de bästa praktiska effekterna någonsin.

 4. soffann99
  0
  soffann99 - 8 månader, 3 veckor sen:

  helt ok

 5. SrS
  0
  SrS - 8 månader, 4 veckor sen:

  @Porridgeboy Bra film - sant. Men att inte riktigt har koll på stavningen är inte de "små barn" som skrivit tidigare ensamma om. Var ska jag börja... Grammatiken..
  Sidan - singularis, en sida kan inte vara "fulla" eftersom "fulla" är i plural

 6. morfarl1
  0
  morfarl1 - 10 månader sen:

  Jag är född år 1999 och avgudar vargar. Även om effekterna kanske inte var så bra får man ju uppskatta jobbet från den tiden. Jag tycker att det är en mycket bra film som är värd att ses även om man är ung.

 7. Porridgeboy
  0
  Porridgeboy - 1 år sen:

  Sidan är ju fulla med små barn som inte kan stava det här är en klassiker en fim man ska ha sett även om den inte var bra =)

 8. Maria14
  0
  Maria14 - 1 år sen:

  Jag är född 1998 och tycker att denna film är något att rekommendera för de som tycker om varulvar;) Men jag skulle bli så glad om ni på swefilmer la upp Spring Breakers eftersom jag har letat efter filmen som en hund(jag är seriös)!!


 9. « föregående123nästa »