• VARNING: ANNONSEN OVAN KAN VILJA ATT DU SKRIVER IN DINA KREDITKOSTSUPPGIFTER. GÖR INTE DET.
aa

Viva la Bam S05E07-08

 • Just nu 4.78/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Betyg: 4.8 av 18 votes
Samma Serie
Beskrivning
Viva la Bam S05E07-08

En av medlemmarna i "Jackass" är tillbaka med besked i "Viva la Bam" - och hans kära mamma och pappa har just fått ett ännu renare helevete. Ger sig Bam Margera ut på helsjuka, meningslösa upptåg för att chocka en slö publik till djupgående dialog kring samhälleliga normer och värderingar? Knappast. Han gör det för att han kan. Och den här gången är han galnare än någonsin, när Bam och polarna avslutar serien storstilat. Så tyck synd om April, Phil, Vito och staden West Chester i Pennsylvania en sista gång i säsong 4 och 5 av Viva La Bam. Det här setet med tre DVD:er innehåller alla 16 avsnitten från de sista två säsongerna. Skratta arslet av dig när Viva La Bam-killarna reser till fjärran länder för att ta med sig delar av naturen och regnskogen hem, "lånar" bilar och gör bort sig i största allmänhet, värre än någonsin förr. Men alla upptåg måste ju någon gång ta slut, eller hur?

Filmtitel: Viva la Bam S05E07-08

Kategori: Viva la Bam

Taggar: viva la bam, swesub, watch, free, online, gratis, säsong 5

Kommentarer Logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.
 1. Valpedius
  0
  Spoiler
  Valpedius - 12 månader sen:

  Viva La Bam är en reality-serie vilket betyder att allt kan vara helt uppgjort eller allt kan vara sant, eller både och, och vem fan bryr sig egentligen? Jag kollar på serien för att den är underhållande!

 2. Olfen
  1
  Spoiler
  Olfen - 1 år, 4 månader sen:

  Ni är så dumma i huvudet ni måste va blinda de sitter ju och funderar vad de ska göra i vissa avsnitt och varför skulle det vara uppgort så bams mamma bara blir arg på skoj eller

 3. Wick Wicked
  0
  Spoiler
  Wick Wicked - 1 år, 9 månader sen:

  Läst om serien nu lostlost och det verkar som att jag har rätt! Tja i alla fall så är serien på riktigt men STORA delar är MANUS, så nästa gång du ska vara uppsnofsig så tänk till lite!

 4. lostlost
  0
  Spoiler
  lostlost - 1 år, 11 månader sen:

  skämntar du eller wick wicked. orealistiskt och uppgjort. Nä alldrig, fattar ju ett barn att 90% är så klart redan skrivet resten är inte. kom igen det är ju reality tv haha inte lite konstig du

 5. sasusaku
  1
  Spoiler
  sasusaku - 1 år, 11 månader sen:

  i love it

 6. « föregående123nästa »